Erasmus+: On the trail of a sustainable community in food production (2018-2020)
Na poti k trajnostni skupnosti v proizvodnji hrane
Država | Sedež partnerske srednje šole (mesto) | Trajanje | Število sodelujočih dijakov SGGOŠ Ljubljana |
Danska | Viborg | 13.-19. 1. 2019 | 5 |
Italija | Palermo | 12.- 18. 5. 2019 | 5 |
Slovenija | Ljubljana | 24.-30. 11. 2019 | smo gostitelji |
Španija | Ceuti | 23.-29. 2. 2020 | 5 |
Španija | Amposta | 3.-9. 5. 2020 | 5 |
Obravnavane teme: prehranska samooskrba, biodiverziteta, oskrba s pitno vodo, ravnanje z odpadno vodo, ravnanje z odpadki …
Koordinatorica: Maja Besednjak
Drugo srečanje v projektu Erasmus+: Food production – maj 2019
Skupina dijakinj z mentoricama se je udeležila drugega srečanja Erasmus+: On the trail of a sustainable community in food production – Na poti k trajnostni skupnosti v proizvodnji hrane …
Erasmus+: Na poti k trajnostni skupnosti v proizvodnji hrane – 13. 1.-19. 1. 2019 na Danskem
Naši dijaki in mentorici se v Viborgu na Danskem od 13. do 19. januarja 2019 udeležujejo drugega srečanja v okviru projekta ERASMUS+: ON THE TRAIL OF A SUSTAINABLE COMMUNITY IN FOOD PRODUCTION (2018-2020).