Select Page

Drage dijakinje, dragi dijaki!

KORONA VIRUS se očitno še ni utrudil, celo obratno,  njegova neprijazna aktivnost v Sloveniji se krepi, zato vam v zvezi s tem sporočam nekaj pomembnih informacij.

  1. Na SGGOŠ Ljubljana do danes ni bila odkrita nobena oseba, ki bi bila okužena s KORONA VIRUSOM. Imam zagotovilo, da enako velja tudi za sosednji Dijaški dom Bežigrad, kjer domuje kar nekaj naših dijakov.
  2. Glede na trenutne informacije vam sporočam, da bo šola od ponedeljka, 16. 3. 2020, zaprta. Čas trajanja tega ukrepa ni določen, ker ni mogoče predvideti razvoja dogodkov v zvezi z razširjanjem virusa. Odprta bo le šolska knjižnica, in sicer vsak dan od 9.00 do 11.00, do preklica.
  3. Pouk pa bo v tem času vseeno potekal in bo prilagojen razmeram. Vaše šolsko delo bo potekalo individualno, praviloma bodo v polni meri zaživele spletne učilnice. Vsa potrebna navodila v zvezi z uporabo spletnih učilnic vam bodo posredovali učitelji posameznih predmetov oz. strokovnih modulov. Ker je čas trajanja ukrepa zaprtja šol zelo nepredvidljiv, velja opozoriti, da navodila učiteljev v zvezi z izpolnjevanjem šolskih obveznosti »na daljavo« upoštevate zelo resno, še posebej zato, ker se približuje zaključek šolskega leta ter s tem pridobivanje in zaključevanje ocen.
  4. Še vedno veljajo vsa navodila o preventivnem ravnanju proti širitvi virusa, tako v šoli kot kjer koli drugje, kjer ste prisotni.
  5. Tekoča obvestila spremljajte na naši spletni strani.

 

Lep pozdrav in uspešno izogibanje hudobnemu virusu

vam želim ravnatelj Gvido Jager

Dostopnost